Ledige stillinger

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Ledige stillinger

Ekstern teknisk salgskonsulent til HH Instruments A/S

Vi søger en dedikeret og ambitiøs salgskonsulent med teknisk forståelse, der både ”brænder for” og motiveres af at skabe og nå resultater.

Om stillingen

Din primære opgave består i at opsøge, kontakte og fastholde nye kunder. Udover at rådgive om og sælge vores produkter, skal du kunne sætte dig ind i kundens tekniske processer, så du kan vejlede og sparre med kunden. Din første tid vil foregå på kontoret, hvor du danner dig et overblik over potentielle kunder, og derefter ringer til dem for at booke et besøg. På længere sigt vil en stor del af din arbejdsdag foregå på landevejen og hos kunderne.

Hvem søger vi

Drømmescenariet for os er at ansætte en sælger, der er teknisk interesseret, og har erfaring med salg til industrien. Du kunne have en faglig baggrund som automatikmekaniker, maskinmester, industritekniker, elektriker eller lignende – vigtigst er det, at er nysgerrig og hurtig til at sætte dig ind i teknik og teknisk viden inden for procesinstrumentering og automation.

Det er et krav, at du har salgsgenet og minimum 2 års erfaring som opsøgende sælger. Du finder energi og drive i kontakten til kunder og leverandører, og det er en helt naturlig del af dig at opsøge og skabe nye kontakter. Som person er du smilende, positiv, energisk og seriøs, og så er det et krav, at du arbejder selvstændigt, ligesom du taler og skriver engelsk. Du ved, hvornår der skal arbejdes, og hvornår det er tid til at være selskabelig. Vi ser også meget gerne, at du er løsningsorienteret, og at du ser muligheder frem for begrænsninger.

Hvem er vi

HH Instruments A/S holder til i Højbjerg og er en rådgivnings- og salgsvirksomhed der blev grundlagt i 1982. Vi tilbyder instrumenteringsløsninger og -rådgivning til de fleste brancher indenfor dansk industri – on-shore såvel som off-shore. Virksomheden er ejet af tre personer, og har pt. to sælgere og en ordrebehandler. Vi deler administration og lokaler med Tech Instrumentering ApS, og er pt. 17 medarbejdere i alt.

Vi tilbyder

En uformel omgangstone i en dynamisk virksomhed, hvor der er højt til loftet. Vi spiser frokost sammen, og der er morgenmad 1-2 gange om ugen. Her er frihed under ansvar og gode arbejdsforhold. Vi holder sammen, laver sjov og hjælper hinanden. Derudover er vi gode til sociale arrangementer.

Det praktiske

Din ugentlige arbejdstid er på 37 timer med mulighed for fleksibilitet. Der er ca. 5- 10 udenlandsrejsedage om året, og vi ønsker ansættelse snarest. Løn efter kvalifikationer.
Er dette noget for dig, så send dit CV og en motiveret ansøgning til Anne Sofie Kvisgaard til asj@hhinstruments.dk.

Vil du vide mere, kan du kontakte Rasmus Rossen på 31171615.

 

Søg efter produkter

Søg efter produkter her…
Generic filters
Exact matches only

NYHEDER OG VIDEN

Vi deler med jævne mellemrum produktnyheder og trends fra industrien.

Gå til nyheder og viden

KURSER OG UDDANNELSE

Videndeling og uddannelse som fundament
for de bedste løsninger.

TIL KURSER OG UDDANNELSE

TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.