Ledige stillinger

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Ledige stillinger

Teknisk salgssupporter og ordrebehandler

Til vores virksomhed HH Instruments A/S søger vi en teknisk salgssupporter og ordrebehandler. Har du en baggrund inden for den tekniske verden, og arbejder du struktureret med øje for detaljen, så kan det være dig, vi leder efter. 

Om stillingen

Stillingen er på 37 timer og bygger på to fagområder; ordrebehandling og teknisk support.

Som ordrebehandler skal du i samarbejde med en kollega være back-up for vores to sælgere. Du får ansvar for egne kunder, så vi forventer, at du efter en grundig oplæring kan oprette tekniske ordrer, supportere kunder ift. vores produkter og varetage kommunikationen med kunder og leverandører.

Som teknisk supporter forventer vi, at du på sigt kan stå for nogle af de tekniske ydelser, vi tilbyder. Det kunne være kalibrering af gasdetektionsudstyr eller lignende. Det vil sige, at der kan blive mulighed for at komme i marken engang i mellem, men dit primære arbejdsområde vil være på vores adresse i Højbjerg.

Da vi skal skifte IT- system, vil du også få en central rolle ift. at få alle data flyttet fra det ene system til det andet. Derfor vil det også være en fordel, hvis du har flair for at arbejde med data- og IT-systemer.

Hvem søger vi?

Vi søger en kollega, der har minimum 5 års erhvervserfaring inden for den tekniske branche. Vi forestiller os, at du har siddet i en lignende stilling i en teknisk virksomhed, eller at du har arbejdet inden for dit tekniske fag. Du kan have en uddannelse som automationsteknikker, elektriker eller anden teknisk uddannelse. Vigtigst er det, at du er nysgerrig på teknik og synes, det er sjovt at sætte dig ind i, hvordan et instrument fungerer, og har mod på at læse manualer og datablade. Derudover ser vi meget gerne, at du er dygtig til at sætte dig ind i nye ting.

Du er et udpræget ordensmenneske, der tager ejerskab for dine opgaver. Du arbejder struktureret, og så er det et krav, at du er detaljeorienteret og følger dine opgaver helt til dørs. Det er meget vigtigt, at du er en holdspiller, da du vil komme til at arbejde tæt sammen med HH-teamet. Det er væsentligt, at du tager tingene oppefra og ned, er rolig af sind, ligesom du er fleksibel og hjælpsom.

Om os

HH Instruments A/S er en ingeniør- og handelsvirksomhed. Vi har i mere end 30 år leveret instrumenterings-løsninger og rådgivning til de fleste brancher inden for dansk industri.

De nuværende ejere overtog HH Instruments i 2015, og de har sikret en stabil vækst i virksomheden siden. Vi deler kontorlokaler og nogle af medarbejderne med vores søstervirksomhed Tech Instrumentering, så vi er to virksomheder under samme tag og er 15 medarbejdere i alt. Vi har en uformel omgangstone, spiser frokost sammen og vi prioriterer sociale arrangementer.

Det praktiske

Vi vil finde den rette kandidat og tager os derfor god tid til udvælgelsesprocessen. Vi kalder løbende kandidater ind. Du får løn efter kvalifikationer. Læs mere om os på hhinstruments.dk. Send dit CV og en ansøgning til Anne Sofie Kvisgaard på asj@hhinstruments.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Rasmus Rossen på 31 17 16 15.

Søg efter produkter

Søg efter produkter her… 
Generic filters
Exact matches only 

NYHEDER OG VIDEN

Vi deler med jævne mellemrum produktnyheder og trends fra industrien.

Gå til nyheder og viden

KURSER OG UDDANNELSE

Videndeling og uddannelse som fundament
for de bedste løsninger.

TIL KURSER OG UDDANNELSE

TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.