Om os

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Om os

Tekniske nørder, fleksibilitet og de solide løsninger

HH Instruments A/S er en ingeniør- og handelsvirksomhed. Vi har i mere end 30 år leveret instrumenterings-løsninger og rådgivning til de fleste brancher inden for dansk industri.

De nuværende ejere overtog HH Instruments i 2015, og de har sikret en stabil vækst i virksomheden siden.

Vi har kontor på Axel Kiers Vej i Højbjerg, hvor vi deler lokaler og medarbejdere med vores søstervirksomhed Tech Instrumentering. Det giver os en unik mulighed for at sparre med hinanden til vores kunders fordel. Vi samarbejder både strategisk og på produktniveau og udnytter dermed altid den erfaring og viden, der er i huset.

Som en lille virksomhed er vi enormt fleksible. Her er ingen bureaukrati. Det, vi gør, skal give mening for os, og det skal give mening for vores kunder. En af vores største forcer er vores åbne tilgang til projekter. Vi ser altid mulighederne og er ikke bange for at udfordre de eksisterende løsninger. Tit kan det nemlig vise sig, at der er en bedre løsning derude. Derfor kan I altid tage fat i os, hvis I sidder med en udfordring som umiddelbart ser uløselig ud. I fællesskab når vi helt sikkert i mål. Det tør vi godt love. Se fx nogle af vores reference-cases her

Vi er de bedste til at hjælpe vores kunder, fordi:

  • Vi har de dygtigste rådgivere
  • De bedste løsninger og produkter
  • Vi går til opgaven med en “Georg Gearløs”-tilgang.

Ledige stillinger

Skulle der være ledige stillinger i HH Instruments, kan du finde dem ved at klikke her. Tjek siden jævnligt for ikke misse noget.

Vores team

Vi er tekniske nørder, vi sætter os ind i dine behov, vi rykker hurtigt ud, og vi løser din udfordring. Mød vores team her. 

Rasmus Rossen Kristensen

Medejer og Teknisk Konsulent

Rasmus er vores Georg Gearløs og har + 10 års erfaring. Han er typen, der altid finder en løsning. Rasmus’ spidskompetence er hans overblik, viden og evne til at tænke ud af boksen.

Han ser processen oppefra og ned, analyserer og tager fat der, hvor det er relevant. Han er en dygtig underviser og specialist i flow måling. I de fire år Rasmus studerede på maskinmesterskolen, var han ansat i vores søstervirksomhed Tech Instrumentering. I 2016 overtog  Rasmus ansvaret for HH Instruments, efter et par år som testmanager hos Siemens Wind Power. Privat bor Rasmus sammen med sin kæreste og to piger Alberte på 2½ og Signe på ½ år. Den sparsomme fritid bliver meget gerne brugt på en foldboldbane med vennerne.

Forbind med Rasmus på LinkedIn

Steffen Rasmussen

Teknisk Konsulent

Steffen er vores gas- og offshore-ekspert. Han ved alt om niveaumåling offshore og om overvågningsudstyr til fire/gas og metering.

Steffen har været ansat i HH Instruments siden foråret 2018. Han er uddannet elektriker og har 6 års erfaring fra Nordsøen, hvor han var ansat offshore som tekniker. Han kan hjælpe med stort og småt inden for tryk, temperaturer og flowmålinger. I sin fritid har han gang i store og små håndværkerrelaterede opgaver i hus og have, mens den helt store passion er gamle biler, som han sætter i stand. Han bor sammen med Anne-Mette og sammen har de Ellie på 2 år. Ferierne bruger Steffen helst på et par brædder i alperne.

Forbind med Steffen på LinkedIn

Vibeke Christensen

Back-office og Fakturering

Vibeke er ansvarlig for vores ordreafdeling. Hun kom til vores to virksomheder 1. december 2018, og har mange års erfaring i netop ordrebehandling fra store og små virksomheder. Med Vibeke ved roret sikrer vi, at denne meget vigtige del altid kører professionelt. Udover ordrebehandlingen står Vibeke også for fakturering. Fritiden bliver brugt på familie, hendes søde hund, teaterforestillinger og venner.

Birthe Ingemann

Bogholder

Birthe har været en del af Tech og HH fra virksomhedernes begyndelse. I foråret 2018 fejrede vi Birthes 10 års jubilæum. Hun kender virksomhederne ned i detaljen, og man kan altid finde svaret hos hende. Ud over at holde styr på økonomien, holder hun meget af at arrangere fester, ture og andet hyggeligt. Når Birthe ikke er på arbejde, passer hun sine to heste, og så er hun meget glad for at være i haven. Hun er stort set selvforsynende i grøntsager om sommeren. 

Forbind med Birthe på LinkedIn

Jacob Marquardt

Studiemedhjælper

Jacob studerer til dagligt jura på Aarhus universitet, og blev ansat her hos os den 1. august 2018. Han har ansvaret for den mere kreative del af vores forretning. Han laver foldere, brochurer og er med til at stå for vedligeholdelse af vores hjemmeside. Fritiden bliver brugt på en mountainbike og sammen med vennerne. Vi er meget glade for at have Jacob på holdet!

Forbind med Jacob på LinkedIn

Magnus Bjeldbak Madsen

Studiemedhjælper

Magnus blev en del af HH-teamet i efteråret 2020. Han er 27 år og uddannet elektriker. Dog besluttede han sig for at læse videre til maskinmester, som han efter planen afslutter i 2023. Som person er Magnus nysgerrig, teknisk dygtig, smilende og med en positiv tilgang til livet. Han hjælper primært Rasmus på større projekter i vores værksted, men du kan også sagtens møde ham på et servicebesøg. Privat bor Magnus med sin kæreste. Fritiden bruges meget gerne i et fitnesscenter.

Forbind med Magnus på LinkedIn

Isabella Münster Bak Vengsgaard

Marketing

Isabella blev ansat i HH Instruments i april 2021. Hun er  uddannet indenfor multimediedesign og skal varetage vores marketingsstrategi. Hun elsker at nørde med grafiske løsninger, design og er generelt enormt nysgerrig på de mange facetter inden for markedsføring. Privat bor Isabella sammen med sin kæreste. Når hun ikke er på arbejde, bruger Isabella meget gerne sin tid på spil, design og familien.

Forbind med Isabella på LinkedIn

Desuden arbejder vi tæt sammen med vores 8 kolleger i Tech Instrumentering

Vi gør os umage

En helt central værdi for os er at vi altid vægter kvalitet frem for kvantitet. Vi lytter og vi tager den tid, det tager. Det gør vi, fordi dit projekt er lige så vigtigt for os, som det er for dig. Vi har meget på spil, og vi kan ikke tillade os at løse en opgave dårligt.

Derfor gør vi os altid umage – uanset om det er en stor eller lille ordre.

Vi stiller krav til vores samarbejdspartnere – uanset størrelse! Hvis de ikke leverer, kan vi heller ikke levere, og det er ikke godt nok for os.Derfor har vi sørget for, at vores helt store leverandør har oprettet et system, så vi altid bliver holdt opdaterede på leveringsstatus.
Vi tør, og vi siger det, som det er!

Procesoptimering er i fokus

Vores mål med samarbejdet er forbedre jeres proces, at effektivisere den, tilføre en mere nøjagtig måling eller spare en arbejdsgang. Alt sammen med henblik på at I efterfølgende oplever en konkret forbedring. Vi ser på hele jeres proces og slår ned der, hvor vi ser muligheden for at gøre processen endnu skarpere.

Vi gør det umulige muligt – og vi gør det ordentligt. Vi kvalitetssikrer og tjekker, at løsningen fungerer, så I altid står tilbage med et system, der fungerer optimalt.

Søg efter produkter

Søg efter produkter her… 
Generic filters
Exact matches only 

Salgs- og leveringsbetingelser

Læs om vores betingelser for salg og levering.

Gå til Salgs- og leveringsbetingelser

NYHEDER OG VIDEN

Vi deler med jævne mellemrum produktnyheder og trends fra industrien.

Gå til nyheder og viden

PRODUKTER

Alle vores leverandører er nøje valgt. For selvom vi er små, så stiller vi store krav til vores samarbejdspartnere.

Gå til Produkter

KURSER

Videndeling som fundament
for de bedste løsninger.

TIL KURSER

TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.