Om os

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Du kan forvente at høre fra os inden for 2 arbejdsdage. Hvis dit behov er akut, anbefaler vi, at du ringer til os på 8689 0488.

Accepter brug af persondata

* = obligatoriske Privatlivspolitik

Forside / Om os

Tekniske nørder, fleksibilitet og de solide løsninger

HH Instruments A/S er en ingeniør- og handelsvirksomhed. Vi har i mere end 30 år leveret instrumenterings-løsninger og rådgivning til de fleste brancher inden for dansk industri.

De nuværende ejere overtog HH Instruments i 2015, og de har sikret en stabil vækst i virksomheden siden.

Vi har kontor på Axel Kiers Vej i Højbjerg, hvor vi deler lokaler og medarbejdere med vores søstervirksomhed Tech Instrumentering. Det giver os en unik mulighed for at sparre med hinanden til vores kunders fordel. Vi samarbejder både strategisk og på produktniveau og udnytter dermed altid den erfaring og viden, der er i huset.

Som en lille virksomhed er vi enormt fleksible. Her er ingen bureaukrati. Det, vi gør, skal give mening for os, og det skal give mening for vores kunder. En af vores største forcer er vores åbne tilgang til projekter. Vi ser altid mulighederne og er ikke bange for at udfordre de eksisterende løsninger. Tit kan det nemlig vise sig, at der er en bedre løsning derude. Derfor kan I altid tage fat i os, hvis I sidder med en udfordring som umiddelbart ser uløselig ud. I fællesskab når vi helt sikkert i mål. Det tør vi godt love. Se fx nogle af vores reference-cases her

Vi er de bedste til at hjælpe vores kunder, fordi:

  • vi har de dygtigste rådgivere
  • de bedste løsninger og produkter
  • vi går til opgaven med en “Georg Gearløs”-tilgang.

Ledige stillinger

Skulle der være ledige stillinger i HH Instruments, kan du finde dem ved at klikke her. Tjek siden jævnligt for ikke misse noget.

Vores team

Vi er tekniske nørder, vi sætter os ind i dine behov, vi rykker hurtigt ud, og vi løser din udfordring. Mød vores team her. 

Rasmus Rossen Kristensen

Medejer og Teknisk Konsulent

Rasmus er vores Georg Gearløs og har + 10 års erfaring. Han er typen, der altid finder en løsning.

Rasmus’ spidskompetence er hans overblik, viden og evne til at tænke ud af boksen. Han ser processen oppefra og ned, analyserer og tager fat der, hvor det er relevant. Han er en dygtig underviser og specialist i flow måling. I de fire år Rasmus studerede på maskinmesterskolen, var han ansat i vores søstervirksomhed Tech Instrumentering. Her fik han hurtigt ansvaret for at foretage flowmålinger for vores kunder. I 2016 vendte Rasmus “hjem” til Tech og HH Instruments efter et par år som testmanager hos Siemens Wind Power. I sin fritid spiller han fodbold med vennerne, og nyder sin status som far til Alberte på 2 år. 

Forbind med Rasmus på LinkedIn

Steffen Rasmussen

Teknisk Konsulent

Steffen er vores gas- og offshore-ekspert. Han ved alt om niveaumåling offshore og om overvågningsudstyr til fire/gas og metering.

Steffen har været ansat i HH Instruments siden foråret 2018. Han er uddannet elektriker og har 6 års erfaring fra Nordsøen, hvor han var ansat offshore som tekniker. Han kan hjælpe med stort og småt inden for tryk, temperaturer og flowmålinger. I sin fritid har han gang i store og små håndværkerrelaterede opgaver i hus og have, mens den helt store passion er gamle biler, som han sætter i stand. Han bor sammen med Anne-Mette og sammen har de Ellie på 2 år. Ferierne bruger Steffen helst på et par brædder i alperne.

Forbind med Steffen på LinkedIn

Anne Sofie Kvisgaard

HR og Marketing

Anne Sofie har været en del af holdet siden august 2017. Hendes primære opgave er at stå for vores markedsføringsstrategi for både HH og vores søstervirksomhed Tech Instrumentering.  Derudover er hun ansvarlig for messer, skrifter i diverse medier, opdatering af hjemmesiden, kurser og arrangementer. Anne Sofie har en baggrund som personalekonsulent i rekrutteringsbranchen, så hun står ligeledes for alle ansættelser og andet HR-relateret arbejde. Fritiden går primært med hendes to drenge på 5 og 8 år, sociale arrangementer,  træning, løbeture og så deler hun Steffens passion for skiløb.

Forbind med Anne Sofie på LinkedIn

Vibeke Christensen

Back-office og Fakturering

Vibeke er ansvarlig for vores ordreafdeling. Hun kom til vores to virksomheder 1. december 2018, og har mange års erfaring i netop ordrebehandling fra store og små virksomheder. Med Vibeke ved roret sikrer vi, at denne meget vigtige del altid kører professionelt. Udover ordrebehandlingen står Vibeke også for fakturering. Fritiden bliver brugt på familie, hendes søde hund, teaterforestillinger og venner.

Birthe Ingemann

Bogholder

Birthe har været en del af Tech og HH fra virksomhedernes begyndelse. I foråret 2018 fejrede vi Birthes 10 års jubilæum. Hun kender virksomhederne ned i detaljen, og man kan altid finde svaret hos hende. Ud over at holde styr på økonomien, holder hun meget af at arrangere fester, ture og andet hyggeligt. Når Birthe ikke er på arbejde, passer hun sine to heste, og så er hun meget glad for at være i haven. Hun er stort set selvforsynende i grøntsager om sommeren.

Forbind med Birthe på LinkedIn

Holger Rumph-Frost

Studiemedhjælper

Holger har været tilknyttet HH Instruments siden efteråret 2017 som studiemedhjælper. Til dagligt studerer Holger på maskinmesterskolen, som han afslutter i januar 2021. Han har en dyb teknisk forståelse, og er samtidig nytænkende, nysgerrig og arbejdsom. Dertil kommer, at han har en baggrund som autoteknolog. Holger er primært tilknyttet nogle af de store og langvarige projekter, vi kører i HH, men du kan også sagtens møde ham på et servicebesøg. I sin fritid spiller Holger bas i MØL – et Aarhusiansk heavymetal band. Derudover kører han mountainbike, og har en stor interesse for biler.      

Jacob Marquardt

Studiemedhjælper

Jacob studerer til dagligt jura på Aarhus universitet, og blev ansat her hos os den 1. august 2018. Han har ansvaret for den mere kreative del af vores forretning. Han laver foldere, brochurer og er med til at stå for vedligeholdelse af vores hjemmeside. Fritiden bliver brugt på en mountainbike og sammen med vennerne. Vi er meget glade for at have Jacob på holdet!

Forbind med Jacob på LinkedIn

Desuden arbejder vi tæt sammen med vores 8 kolleger i Tech Instrumentering

Vi gør os umage

En helt central værdi for os er at vi altid vægter kvalitet frem for kvantitet. Vi lytter og vi tager den tid, det tager. Det gør vi, fordi dit projekt er lige så vigtigt for os, som det er for dig. Vi har meget på spil, og vi kan ikke tillade os at løse en opgave dårligt.

Derfor gør vi os altid umage – uanset om det er en stor eller lille ordre.

Vi stiller krav til vores samarbejdspartnere – uanset størrelse! Hvis de ikke leverer, kan vi heller ikke levere, og det er ikke godt nok for os.Derfor har vi sørget for, at vores helt store leverandør har oprettet et system, så vi altid bliver holdt opdaterede på leveringsstatus.
Vi tør, og vi siger det, som det er!

Procesoptimering er i fokus

Vores mål med samarbejdet er forbedre jeres proces, at effektivisere den, tilføre en mere nøjagtig måling eller spare en arbejdsgang. Alt sammen med henblik på at I efterfølgende oplever en konkret forbedring. Vi ser på hele jeres proces og slår ned der, hvor vi ser muligheden for at gøre processen endnu skarpere.

Vi gør det umulige muligt – og vi gør det ordentligt. Vi kvalitetssikrer og tjekker, at løsningen fungerer, så I altid står tilbage med et system, der fungerer optimalt.

Søg efter produkter

Søg efter produkter her…
Generic filters
Exact matches only

NYHEDER OG VIDEN

Vi deler med jævne mellemrum produktnyheder og trends fra industrien.

Gå til nyheder og viden

PRODUKTER

Alle vores leverandører er nøje valgt. For selvom vi er små, så stiller vi store krav til vores samarbejdspartnere.

Gå til Produkter

KURSER OG UDDANNELSE

Videndeling og uddannelse som fundament
for de bedste løsninger.

TIL KURSER OG UDDANNELSE

TILMELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

Du kan her tilmelde dig vores nyhedsbrev som med jævne mellemrum udsendes (6-8 gange årligt).
På den måde vil du blive opdateret på nye produkter, applikationseksempler samt andet relevant fra HH Instruments A/S.